Al que wie da?

Vincent Van Den Langenbergh

Met meer dan 10 jaar ervaring in interieurafwerking en sinds 2017 een diploma tuinontwerp op zak, heb ik in Augustus 2018 Alquería opgericht.
Alquería - Spaans voor boerenerf - werd sindsdien mijn creatieve uitlaatklep. Met een enorme liefde voor het plattelandsleven, laat ik mijn creatieve
geest graag los bij het uittekenen van ontwerpen. Daarbij wil ik me niet beperken en heb er daarom voor gekozen om interieur- en tuinontwerp te combineren.

Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbare partner voor de realisatie van uw project? U krijgt advies op maat, een persoonlijk uitgetekend ontwerp
en een uitstekende coördinatie om uw project naar wens af te werken.

Bent u professioneel en heeft u hulp nodig bij het aankleden of renoveren van uw kantoor, restaurant, winkel,... Alquería zet haar beste beentje voor om uw ruimte in een mum van tijd om te toveren naar de werkplaats van uw dromen.

Ik werk graag met degelijke materialen en ware vakmannen, om een kwalitatieve realisatie te garanderen. Daarom heb ik besloten enkele kwaliteitsvolle materialen zelf te verdelen.
Zo is Alquería inmiddels trouw aan merken als Hansa, Pure & Original en Cosentino.